Festivalul Woodscape este o experiență unică, în care sunetele melodioase se împletesc cu frumusețea naturii. Imaginează-ți că ești în mijlocul unei păduri fermecate, unde razele soarelui străbat prin frunzele copacilor și îți încălzesc sufletul.

Aici, vei fi înconjurat de oameni pasionați de muzică, artă și conexiuni autentice. În timpul festivalului, vei avea ocazia să te lași purtat de ritmurile diverse ale artiștilor talentați din întreaga lume, prin mixurile dj-ilor de pe scenă. Indiferent de genul muzical preferat, vei găsi aici ceva care îți va face inima să tresalte de bucurie.

De la expoziții de artă, hatha yoga, ambientat la percutie handpan, DJ seturi, ateliere inedite, până la jam sessions spontane, vei fi captivat de energia și creativitatea ce se revarsă din fiecare colț al pădurii. Nu doar muzica este în centrul atenției, ci și arta sub toate formele ei.

Vei fi plăcut surprins să descoperi instalații artistice neconvenționale, expoziții de artă contemporană și intervenții spectaculoase în natură. Îți vei putea exprima creativitatea în atelierele de artă, unde vei învăța tehnici noi și vei interacționa cu artiști talentați, sau meșteșugari.

Festivalul este mai mult decât o simplă petrecere. Este un spațiu în care vei găsi comunitate și conexiuni autentice. Vei întâlni oameni cu aceleași pasiuni, vei putea descoperi cât de frumoasă este pădurea sub cerul înstelat și te vei simți turist, la câțiva kilometri de oraș.  

WOODSCAPE este un eveniment special dedicat întregii familii, unde vei putea petrece timp de calitate împreună, conectând-vă cu natura și bucurându-vă de numeroase activități interactive și distractive. La WOODSCAPE, în pădure vei putea participa la ateliere creative, unde copiii se vor putea bucura de pictură, sculptură în lemn, confecționare de brățări și multe altele. Îi vom încuraja să-și dezvolte imaginația și creativitatea într-un mediu natural și relaxant. 

CAMPING: 

🏕️Nu uitați acasă cortul, pentru că am pregătit un loc de campare că în povești și în deplină siguranță, cu iarbă tunsă și tratată împotriva căpușelor și a altor insecte, pentru toți cei care doresc să petreacă mai mult timp în mijlocul naturii. Beculețe în copaci, peisaj de poveste, siguranță pentru fiecare cort, loc de joacă și ateliere pentru copii, producători locali și vendori cu bunătăți și delicii pentru un festin culinar, cinema în aer liber și zone de toalete ecologice. 

Vom oferi ocazia pentru părinți și copii să-și monteze cortul împreună, sub coordonarea unui specialist. Copiii vor petrece timp de calitate alături de părinții și prietenii lor. 

⛺️ Astfel, veți instala cortul într-un loc special amenajat, la umbra copacilor, pentru a vă bucura de frumusețea naturii atât în timpul zilei cât și în timpul nopții.

🔥 Seara, ne adunăm în jurul focului de tabără, povestind și cântând împreună. Este modul în care vrem să creionăm amintiri de neuitat.

ACTIVITĂȚI ÎN PĂDURE:

🚲Pentru cei mai aventuroși, vom organiza drumeții ghidate în pădure, cu bicicletele puse la dispoziție de Primăria Ciurea, dar și cu bicicleta personală, unde veți descoperi secretele naturii și veți învăța despre flora și fauna din jur. Vă puteți bucura de aerul curat și liniștea pădurii, de jocuri interactive în mijlocul naturii și multe altele. Vom avea și un loc special amenajat pentru copii și o scenă mică pentru ateliere, multe alte jocuri și activități, pentru ca cei mici să se poată bucura de fiecare moment al festivalului.

🌳Împreună cu un ghid, vom participa la drumeții în pădure, pentru a admira frumusețea peisajului.  

🧘🎭Listă activități: 

 • Tur organizat cu biciclete;
 • Treasure Hunt; 
 • Animatori și personaje; 
 • Face Painting; 
 • Foc de tabără, semne cardinale;
 • Lecții de prim ajutor și supraviețuire în pădure; 
 • Ateliere creative pentru copii;
 • Volei, s.a.

ADMIRĂM RALIUL IAȘULUI:

A doua zi, pe 10 sep, la doar 500 m, vom avea ocazia să admirăm în cadrul Raliului Iașului, una din cele mai spectaculoase etape de raliu din țară, acolo unde mașinile zboară la propriu pe Săritoarea din Ciurea. 

PROTEJĂM PĂDUREA: 

 • La WOODSCAPE, vom încuraja și respecta mediul înconjurător, promovând activități eco friendly și sustenabile. Vom avea zone dedicate reciclării și vom încuraja utilizarea materialelor biodegradabile.
 • Misiunea noastră este de a determina participanții să aprecieze și să iubească și mai mult pădurea și mediul înconjurător. 
 • La finalul evenimentului pădurea va rămâne la fel de frumoasă și curată precum am găsit-o, ba chiar ne propunem să plantăm noi copaci, pentru a ne marca prezența într-un mod armonios și pentru că urmașii noștri să știe că noi am trecut pe-aici și le-am lăsat o moștenire sănătoasă. 

MISIUNE: 

  • Părinți și copii vor petrece timp de calitate în aer oxigenat de pădure. Împreună vor monta corturi, vor aprinde foc de tabăra, vor învață tehnici de orientare și vor participa la un program frumos de activități de festival.
   Alături, maeștri bucătari vor învârti în ceaune mari cu bunătăți diverse, pentru că toată lumea să mănânce sănătos și pe săturate.
   Natură este pe primul loc, de aceea festivalul Woodscape va pune accent deosebit pe pădure și importanța să pentru ecosistemul nostru.
   Veți afla despre tehnicile de plantare și îngrijire a copacilor, precum și despre programele de reîmpădurire și protejare a habitatelor naturale.
  • Pe lângă aceste prezentări, vei putea participa și la diverse ateliere practice, unde vei învăța cum să recunoști specii de copaci, cum să colectezi semințe și cum să îngrijești mici pepiniere acasă. Vei avea oportunitatea de a te implica direct în procesul de regenerare a pădurilor și de a contribui la protejarea mediului înconjurător.